lauantai 14. syyskuuta 2013

Aidensfieldin punainen rauta-aita


Olin viime viikon reissussa Yorkshiressa ja osallistuminen haasteeseen on varsin myöhäinen. No, joka tapauksessa tässä on kuva Sydämen asialla-sarjan yhden kaupan ikkunan edessä olevasta punaiseksi maalatusta rauta-aidasta. Sarja on kuvattu Goathlandissa ja kylää nimitetään Aidensfieldiksi. Oli siellä kylän raitilla pari vaaleansinistä Angliaakin ja yksi poliisipäällikkön musta komea menopeli, mutta kun hasteen aihe on tällä viikolla väri niin väriksi valikoitui punainen.

Jos jotakuta Yorkshiren maisemat kiinnostavat, niin tuosta linkistä pääse toiseen blogiini, jossa on pientä matkakertomusta kuvineen ja lisää tulee pikku hiljaa.

Olin ollut jo aiemmin aikeissa hankkia uuden objektiivin jolla saisi paremmat kuvat kauempaakin ja  nyt sen uuden hankkiminen tuli ajankohtaiseksi, kun ajattelin tälle reissulle ottavani mukaan pokkarin sijasta kunnon kameran, koska jonkinlainen käsitys oli maisemista ja että nyt jos koskaan kannattaisi maisemia kuvata. Siispä kannoin 1670 grammaa painavaa kameraa koko reissun ajan uskollisesti ja kuvasin n. 700 kuvaa. Kannatti mielestäni, koska linssin kautta katsellen näkee paljon enemmän :D

6 kommenttia:

 1. Kaunista kuvattavaa, vanhat rauta-aidat jne. Hyvä rajaus!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan upeaa tekoa ja tuo väri! Tykkään.

  VastaaPoista
 3. Vau, olet päässyt matkailemaan oikein kuuluisille aidoille! :) En nyt tuota aitaa muista, mutta varmaan seuraavalla mahdollisella kerralla osuu silmään... kaunis aita on, ei ihan joka pihassa näe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisää kuvia löytyy ja tulee löytymään toisesta blogistani, johon laitoin vielä linkin tuohon tekstiin.

   Poista
 4. Upea aita. Hurmaavaa punaista.

  VastaaPoista